Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Canon i-SENSYS MF421dw

6 hónap garancia!
Canon i-SENSYS MF421dw
139 000 Ft

Funkció(k): nyomtatás, másolás
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Szkennelési mód: színes szkennelés
Nyomtatási sebesség: 38 oldal/perc

Csatlakozás: USB, LAN, Wifi
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: igen
Kétoldalas másolás: igen

Toner tipusa: CRG052 (3.100 olal),CRG052H (9.200 olal) / CF226

Kábelek (220V, USB, UTP): nem tartozék

Felújított termék
Használt tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

  • A Canon i-SENSYS MF421dw multifunkciós nyomtató kisvállalkozásoknak tervezett készülék. Gyors fekete-fehér nyomtatásra képes, 38 oldal/perc. A duplex nyomtatással papírt spórolhatunk. A nyomtatáson kívül fénymásolhatunk és szkennelhetünk is.

    Egyszerre több oldalas dokumentumokat olvashatunk be, a dokumentumadagoló kapacitása 50 oldal. Ráadásul lehetőség van arra is, hogy a lap mindkét oldalát beolvassa (DADF). Nyomtathatunk vagy szkennelhetünk közvetlenül pendriveról(ra). Kettő papírbemenet van, egy 250 lapos adagolótálca és egy 100 lapos többfunkciós tálca. A papíradagolás tovább bővíthető opcionálisan egy 550 lapos tálcával.

    A készülék vezetékes (Ethernet) és vezeték nélküli (WiFi) hálózatban is használható. A WiFi Direct-el létrehozhatunk közvetlen vezeték nélküli csatlakozást, routher nélkül. Természetesen mobilnyomtatásra is alkalmas a készülék. A 12,7 cm-es színes érintőképernyővel egyszerűvé teszi a nyomtató használatát. Az MF421dw továbbá biztonsági adatvédelmi funkcióval is el van látva: a biztonságos nyomtatás funkció dokumentumait egy PIN-kóddal védi, akkor is, ha mobileszközről nyomtat.  A javasolt havi nyomtatási mennyiség 750 – 4000 oldal.

  • Státusz
    6 hónap garancia!