Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Hewlet Packard LaserJet M3027x MFP

6 hónap garancia!
Hewlet Packard LaserJet M3027x MFP
83 000 Ft

Funkció(k): nyomtatás, másolás,
                  szkennelés, faxolás
Nyomtatási mód:
 fekete nyomtatás
Szkennelési mód: színes szkennelés

Sebesség: 27 oldal/perc
Csatlakozás: USB, UTP
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: nem
Kétoldalas másolás: nem
Kábelek (220V, USB, UTP): nem tartozék


Felújított termék
Használt tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Ez a megbízható fekete-fehér HP LaserJet MFP készülék ideális választás a vállalati környezetek maximum 8 fős munkacsoportjai számára, mivel lehetővé teszi, hogy egyszerre több irodai munkafolyamatot egyetlen egyszerűen használható eszközzel kezeljenek.

  A kis munkacsoportok hatékonyabbá tehetők ezzel a gyors, rugalmas HP LaserJet többfunkciós eszközzel.

  A készülékben egyesített nyomtatási, másolási, küldési és analóg faxolási 1 funkciókkal többre lehet képes. Élvezze a 33 oldal/perces nyomtatási és másolási sebességet, a HP azonnal bekapcsoló technológiájának köszönhetően pedig még az első oldal nyomtatására sem kell várakoznia. A kész dokumentumok is könnyen a munkafolyamatba integrálhatók a beépített e-mailbe és mappába történő küldés, valamint a faxfunkciók segítségével 1. Az 50 lapos automatikus lapadagolóval kétoldalas dokumentumok másolhatók és olvashatók be. A kényelmes kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően papírt takaríthat meg.

  Egyszerűen használható és kezelhető eszköz új, könnyen megtanulható kezelőpanellel.

  Az eszköz használata, kezelése és karbantartása egyaránt egyszerű, mivel az új, továbbfejlesztett kezelőpanel könnyen végigvezet minden folyamaton. A nyomtatást kevesebbszer kell megszakítani, mivel a nyomtatókazettában és a készülékben alkalmazott interaktív HP intelligens nyomtatási technológia 2 mindig optimalizálja a nyomtatás minőségét és egységességét. A kategóriaelső HP Jetdirect belső nyomtatószerver gyors és megbízható adatátvitelt tesz lehetővé. A HP Web Jetadmin távoli telepítést, konfigurálást és proaktív felügyeletet tesz lehetővé.

  A LaserJet MFP készülék képességeinek bővítésével és a hatékonyság növelésével kielégítheti a munkacsoport igényeit.

  Az FIH csatlakozó, a szabad EIO csatlakozó és a Hi-Speed USB 2,0 csatlakozó segítségével tovább bővítheti a csatlakozási lehetőségeket. Az összetett nyomtatási, faxküldési 1 és küldési feladatok végrehajtására is alkalmas 400 MHz-es processzor és az 512 MB-ig bővíthető memória gondoskodik a megbízható működésről. 1100 lapig bővíthető bemeneti kapacitással támogathatja a munkacsoport hatékonyságát 3. Az offline tűzőegységgel 4 kényelmesen összeállíthatók a dokumentumok. Kipróbált HP LaserJet minőség és megbízhatóság.

 • Státusz
  6 hónap garancia!