Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Hewlett Packard Color LaserJet CM1312 MFP

6 hónap garancia!
Hewlett Packard Color LaserJet CM1312 MFP
 • Hewlett Packard Color LaserJet CM1312 MFP
 • Hewlett Packard Color LaserJet CM1312 MFP
59 990 Ft

Funkció(k): nyomtatás, másolás,
                  szkennelés, faxolás
Nyomtatási mód: színes nyomtatás
Szkennelési mód: színes szkennelés
Sebesség: 12 oldal/perc 

Csatlakozás: USB
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: nem
Kétoldalas másolás: nem
Kábelek (220V, USB): nem tartozék


Felújított termék
Használt tonerekkel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Kitűnő választás a kedvező árú, megbízható, könnyen használható többfunkciós készüléket kereső, sokféle üzleti dokumentumot előállító, 2-5 fős munkacsoportok vagy egyéni felhasználók számára.

  Professzionális minőség könnyedén, a HP legkedvezőbb árú, faxfunkcióval2 ellátott színes lézeres többfunkciós készülékével.
  Hatékonyabb, színes üzleti kommunikáció a HP egybeépített, kompakt LaserJet többfunkciós készülékével. Költség- és helytakarékosság a HP fejlett nyomtatási, beolvasási, másolási és faxolási2 képességekkel felvértezett, legolcsóbb színes lézeres többfunkciós készülékével. A HP ImageREt 3600 technológiának köszönhetően hatásos, professzionális nyomtatás és másolás érhető el. Az újgenerációs HP ColorSphere toner és az egybeépített nyomtatókazetta egyszerűsíti a karbantartást, valamint csillogó, élénk színeket, tiszta részleteket és valósághű fotóminőséget eredményez.

  Ezzel a csúcsminőségű, nagy teljesítményű HP színes lézeres többfunkciós készülékkel fokozható a termelékenység és a színvonal.

  Professzionális minőségű, fürge nyomtatás és másolás percenként akár 12 fekete, illetve akár 8 színes oldal sebességgel.
  Megnövelt napi hatékonyság a kompakt, egybeépített, könnyen használható megoldás fejlett nyomtatási, másolási, beolvasási és faxfunkcióinak2 köszönhetően. A funkciók megosztását a beépített 10/100 Base TX hálózatkezelés vagy a számítógéppel való közvetlen kapcsolatot biztosító, nagy sebességű USB-port segíti. A beépített 50 lapos automatikus dokumentumadagoló2 lehetővé teszi a felügyelet nélküli másolást, beolvasást és faxolást, így hatékonyabb a munkavégzés.

  Ezt az innovatív HP színes LaserJet többfunkciós terméket igen könnyű telepíteni, használni, megosztani és karbantartani.

  A többfunkciós készülék néhány kattintással, könnyen telepíthető és beállítható. A telepítő varázsló és a forgatható, 6,1 cm-es színes grafikus kijelzővel2 szerelt, intuitív vezérlőpanel egyszerű használatot biztosít. Az egybeépített eredeti HP nyomtatókazetták könnyen, egyszerűen telepíthetők és cserélhetők. A lapos vagy bekötött dokumentumok, tárgyak könnyen beolvashatók. A Readiris PRO optikai karakterfelismerő programmal a beolvasott szöveg szerkeszthető fájlokká alakítható.
  A HP Easy Printer Care szoftverrel kb. 15 HP LaserJet egység kezelése, ellenőrzése és karbantartása biztosítható.

 • Státusz
  6 hónap garancia!