Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Hewlett Packard Color LaserJet CP2025

6 hónap garancia!
Hewlett Packard Color LaserJet CP2025
59 500 Ft

Funkció(k): nyomtatás
Nyomtatási mód: színes nyomtatás
Sebesség: 20 oldal/perc
Csatlakozás: USB
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: nem
Kábelek (220V, USB, UTP): nem tartozék


Felújított termék
Toner nélkül - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Az erőteljes HP színes LaserJet CP2020 nyomtatósorozattal több színes üzleti nyomtatás és házon belüli marketinganyag nyomtatása végezhető. Könnyű használat, nagy sebesség percenként akár 20 A4 lap feketében és színesben, valamint kivételes színes nyomtatási minőség a HP ColorSphere toner segítségével.

  A legjobb megoldás a felügyelet nélküli kis- és középvállalati üzleti környezeteknek, ahol termelékeny személyi felhasználók vagy kis munkacsoportok (1–8 felhasználó) igényelnek gyors, megbízható színes nyomtatót a professzionális megjelenésű értékesítési és marketinganyagok, illetve az igény szerinti általános irodai dokumentumok elkészítéséhez.

  Hatásos, professzionális minőségű színes dokumentumok, a vállalkozás reklámozása érdekében.
  A vállalkozás reklámozását a HP ColorSphere toner új összeállításával és az eredeti HP papír felhasználásával készülő, professzionális megjelenésű, házon belül készíthető dokumentumok segítik. A bevált, egybeépített HP kazettakialakítás egyenletes eredményeket biztosít. A HP ColorSphere toner alkalmazásával látható lesz a különbség: csillogó, élesebb megjelenés, szélesebb, élénk színválaszték és valósághű fotóminőség. A HP ImageREt 3600 kivételes színminőséget biztosít sokféle hordozófelületen. Az innovatív, helytakarékos kialakítás révén az asztalon is több dolognak jut hely.

  Eredményes, gyors és erőteljes, könnyen használható és könnyen kezelhető nyomtató.
  Gyors eredmények akár 20 lap/perc sebességgel, feketében vagy színesben. Csökkentett várakozási idő: A HP azonnal bekapcsoló technológia biztosítja az első oldal gyors elkészülését, még energiatakarékos üzemmód esetén is. A fekete-fehér nyomtatás a színes lézernyomtatón sem kerül többe, mint egy hagyományos fekete-fehér lézernyomtatón. Idő és pénzmegtakarítás a dokumentumok ellenőrzését a nyomtatás előtt lehetővé tevő HP Print View szoftverrel. A patronokat egy könnyen elérhető ajtón keresztül gyorsan kicserélheti. Az intuitív, kétsoros, háttérvilágítású kezelőpanelen könnyen követheti a nyomtató állapotát és navigálhat a menüben.

  Egyedi üzleti nyomtatás igény szerint, házon belül, ezzel a megbízható színes LaserJet nyomtatóval.
  Az ingyenes HP marketingeszközökkel a hatásos marketinganyagok egyénileg, médiaügynökség vagy sokszorosító cég nélkül is könnyen létrehozhatók. A hatékonyabb projekttervezés és döntéshozatal érdekében a költségek a HP Print Cost Estimator segítségével előzetesen felmérhetők. Ennél a nyomtatónál a nyomtatási funkciók és állapotjelentések egyetlen nyomtatóillesztővel érhetők el. A könnyű megosztást támogató, beépített Ethernet/Fast Ethernet segítségével megbízható hálózati nyomtatás érhető el. Papírtakarékos, költségcsökkentő kétoldalas nyomtatás.

 • Státusz
  6 hónap garancia!