Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Hewlett Packard LaserJet P2035

ÚJ
Hewlett Packard LaserJet P2035
 • Hewlett Packard LaserJet P2035
71 000 Ft

Funkció(k): nyomtatás
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Sebesség: 30 oldal/perc
Csatlakozás: USB, LPT1
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: nem

Új termék
12 hónap garanciával!

Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Kiváló választás kislétszámú, 1-3 felhasználós munkacsoportoknak felügyelet nélküli, kisvállalati környezetben, valamint bármilyen méretű vállalkozásnál olyan sokat dolgozó személyeknek, akiknek egy kompakt, megbízható nyomtatóra van szükségük kiváló minőségű irodai dokumentumok egyszerű és gazdaságos előállításához.

  Növelje termelékenységét kiváló ár/érték arány mellett ezzel a fekete-fehér HP LaserJet nyomtatóval.
  Élvezze a gyors, akár 30 oldal/perces nyomtatási sebességet. Az első oldal az energiatakarékos üzemmódból is gyorsan elkészül az azonnal üzemkész technológiával. A nyomtató kényelmesen csatlakoztatható a számítógéphez USB-n vagy a párhuzamos porton keresztül is. Bármilyen fajta irodai dokumentum kinyomtatható vele, beleértve a receptméretű űrlapokat, szinte tetszőleges méretben, a 250-lapos bemeneti tálca segítségével; az 50-lapos többcélú tálca egy sor nyomtatási hordozóhoz alkalmas. Ez a kompakt nyomtató 266 MHz-es processzorával és 16 MB-os memóriájával összetett fájlokat is gyorsan feldolgoz.

  Nagyhatású, professzionális minőségű nyomatok készíthetők ezzel a könnyen használható kompakt nyomtatóval.
  A maximum 1200 dpi tényleges nyomtatási felbontásra képes HP FastRes 1200-nak köszönhetően a professzionális minőségű dokumentumokon a szövegek kristálytiszták és a képek tűélesek lesznek. Ez a karcsú, helytakarékos nyomtató kompakt konstrukciója révén valóban kis helyet foglal az asztalon. A működési zaj a nyomtató egyedülállóan halk üzemmódjával csökkenthető1. A megbízható és kompakt HP LaserJet nyomtatókazetta állandó használat mellett is optimális nyomtatási minőséget és kiváló megtérülést biztosít.

  Hihetetlenül egyszerű az üzembe helyezése, a használata és a karbantartása.
  Az eredeti HP nyomtatókazettába beépített interaktív intelligencia optimalizálja a nyomtatási minőséget, és figyelmeztet, ha kifogyóban vannak a tartalékok, ezzel leegyszerűsítve a kezelést. Az egyszerűen, egy fedél felnyitásával behelyezhető HP LaserJet nyomtatókazettával könnyű, és egyben kényelmes is a kazettacsere. A nyomtató funkciói között könnyű eligazodni az egyszerű LED-es vezérlőpanelen. Az opcionális HP Jetdirect külső nyomtatókiszolgálóval a hálózaton keresztül is használható.

 • Státusz
  ÚJ