Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Hewlett Packard LaserJet Pro 500 M521dn

6 hónap garancia!
Hewlett Packard LaserJet Pro 500 M521dn
 • Hewlett Packard LaserJet Pro 500 M521dn
 • Hewlett Packard LaserJet Pro 500 M521dn
146 000 Ft

Funkció(k): nyomtatás, másolás,
                  szkennelés, faxolás
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Szkennelési mód: színes szkennelés
Sebesség: 40 oldal/perc
Csatlakozás: USB, UTP
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: igen
Kétoldalas másolás: nem
Kábelek (220V, USB, UTP): nem tartozék


Felújított termék
Használt tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Hamarabb – és kevesebb ácsorgással – végezhet az egyszeri lapáthaladásos, kétfejes beolvasásnak köszönhetően.

  ● Csúcsteljesítményt tarthat fenn az akár 40 oldal/perces nyomtatási sebességekkel.4 Bízhat a hatékony, 2000–6000 oldalas havi ajánlott teljesítményben.
  ● Gond nélkül kezelheti a nagy mennyiségű nyomtatást a 600 lapos, 1100 laposra5 bővíthető bemeneti és a 250 lapos kimeneti tálcával.
  ● Dolgozzon gyorsabban az egyszeri lapáthaladásos, kétfejes beolvasással. Dokumentumokat olvashat be és digitális fájlokat küldhet e-mail üzenetben, a felhőbe, hálózati mappákba vagy egy USB-meghajtóra egyetlen egyszerű lépéssel.
  ● Takarítson meg papírt a kétoldalas nyomtatással és használja az 50 lapos automatikus lapadagolót a termelékenység növeléséhez.

  Dolgozzon okosabban – gyorsan elérhet, tárolhat és nyomtathat tartalmakat a 8,89 cm-es színes érintőképernyőről.

  ● Könnyedén végezhet el egy sor nyomtatási, másolása, beolvasási és faxfeladatot. Az elejétől a végéig feladatot elvégezhet a multifunkciós nyomtató segítségével.
  ● Elérheti, tárolhatja és kinyomtathatja a webes tartalmakat a többfunkciós nyomtató érintőképernyőjéről az eszközre telepített üzleti alkalmazások használatával.
  ● Takarítson meg időt az egyszerűen telepíthető Eredeti HP patronokkal, és csökkentse a költségeit az opcionális nagykapacitású patronok használatával.
  ● Hatékonyan felügyelheti és kezelheti ezt a multifunkciós készüléket: a HP Web Jetadmin segítségével nyomon követheti az irodai nyomtatást és az eszköz állapotát.

  Készülékét gyorsan üzembe helyezheti a HP intelligens telepítő segítségével, amelyhez CD nem szükséges, és megoszthatja vezeték nélkül az egész irodában.

  ● Élvezze a példátlan rugalmasságot: okostelefonjáról vagy táblagépéről szinte bárhonnan nyomtathat a HP ePrint használatával.
  ● Tegye meg minél előbb az első lépéseket a HP intelligens telepítő segítségével – CD nem szükséges. HP automatikus vezeték nélküli csatlakozással kábelek nélkül konfigurálhatja a hálózati működést.
  ● Erőforrásait hatékonyabban használhatja ki a vezeték nélküli és a 10/100/1000 Gigabit Ethernet hálózattal – nyomtassa ki könnyedén és ossza meg.
  ● Húzza elő nyomtatási feladatait a zsebéből – nyomtasson közvetlenül egy memóriaeszközről az USB-porton keresztül.

  A HP automatikus be- és kikapcsolási technológiájával, az azonnal aktiválódó másolással és az azonnali bekapcsolási technológiával energiát takarít meg.

  ● Segít az energiafelhasználás csökkentésében és az erőforrások megőrzésében. Használhatja a HP azonnal aktiválódó másolási és a HP automatikus be- és kikapcsolási technológiát.
  ● A HP EcoSMART konzollal azonnal elérheti az egyéni energiatakarékossági és nyomtatási beállításokat. Így központilag konfigurálhatja összes nyomtatóját, hogy a leginkább energia- és erőforrás-hatékony beállításokat használják.
  ● Csökkentse még tovább a környezetszennyezést és a költségeket az automatikus kétoldalas  nyomtatással.
  ● Könnyedén újrahasznosíthatja a használt patronokat ingyen a HP Planet Partnereknél.

 • Státusz
  6 hónap garancia!