Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Lexmark MS810dn

6 hónap garancia!
Lexmark MS810dn
 • Lexmark MS810dn
 • Lexmark MS810dn
111 125 Ft

Funkció(k): nyomtatás
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Sebesség: 52 oldal/perc

Csatlakozás: USB, UTP
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: igen


Felújított termék
tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Nagyobb sebesség.
  Jobb eredmények.

  A Lexmark MS510 nyomtatók még nagyobb, nagyvállalati szintű gyorsaságot, megbízhatóságot és
  kényelmet biztosítanak. Továbbá a 42 oldal/perces nyomtatási sebességnek köszönhetően növelik
  a hatékonyságot.

  Professzionálisan jelenik meg.
  Intelligensen működik.

  Kivételes lézernyomtatóinkkal könnyen kelthet jó benyomást ügyfeleiben.
  Rendszereink emellett még egyszerűen is használhatóak, köszönhetően a jól olvasható kezelőpanelnek, a környezetbarát kellékanyagoknak és még sok másnak.

  Gyors beállítás: Az utasítások egyszerűek. A rendszer perceken belül beállítható és működtethető.

  Nagy felbontású grafikák: Az akár 1200 x 1200 dpi felbontással a képek és grafikák mindig élesek lesznek. A Lexmark Unison™ festékkazetta biztosítja az egyenletes minőséget is.

  Kezelőpanel számbillentyűzettel Kísérje figyelemmel feladatait a jól olvasható 6 cm-es (2,4 hüvelykes), színes LCD-kijelzőn.

  Innovatív, teljesítményoptimalizáló festékkazetta
  A nyomtatórendszer nagyobb teljesítménye érhető el a Lexmark Unison™ festékkazettájával, mely az első nyomattól az utolsóig ugyanazt a képminőséget biztosítja.

  Hatékonyságában óriás.
  Kialakításában kompakt.

  Rendszereink a tevékeny irodák kiszolgálására készültek, és gyors, jó minőségű, professzionális
  nyomtatást tesznek lehetővé helytakarékos kialakításban.

  Összetett dokumentumok gyors nyomtatása: Az 1,2 GB-ig bővíthető memóriának, valamint az erős, 800 MHzes kétmagos processzornak köszönhetően az ábrákat és képeket tartalmazó dokumentumok is könnyedén nyomtathatók.

  Megbízható teljesítmény: Korszerű papírkezelési megoldásunknak köszönhetően a munkacsoportok havonta akár 14 000 oldalt is nyomtathatnak, továbbá kevesebb karbantartási problémát  tapasztalhatnak.

  Feladatok végrehajtása megszakítás nélkül: Az akár 2000 lapos betölthető papírmennyiségnek és a különlegesen nagy kapacitású festékkazettáknak köszönhetően ritkábban kell a papírt újratöltenie vagy a kazettákat kicserélnie.

  A munka gyorsabb elvégzése: Kevesebb várakozási időt tapasztalhat a percenként akár 42 oldalas nyomtatási sebességnek és a mindössze 6,5 másodperces bemelegedési időnek köszönhetően.

  Még több elvégzett munka, erőfeszítések nélkül.

  Hatékonyságnövelő megoldásainkat is felhasználva a munkafolyamatot leegyszerűsítő, környezetbarát nyomtatóink segítségével gyorsan reagálhat a változó üzleti igényekre.

  Segítse a dolgozókat, hogy több munkát végezhessenek el: A szabványos gigabites Ethernet-hálózati kapcsolat révén rendszerünk gyorsabban el tudja végezni a hálózati nyomtatási feladatokat, így csapatai továbbra is produktívak lehetnek.

  Élvezze a nagyvállalati szintű biztonságot: Mostantól hitelesítheti, engedélyezheti és ellenőrizheti az alkalmazottak általi használatot, ezenkívül a szabványos hálózati biztonsági protokolloknak köszönhetően a bizalmas adatokat is megvédheti.

  Takarékoskodjon az erőforrásokkal, és védje a bolygót: Az azonnal bemelegedő beégetőműnek, a beépített kétoldalas nyomtatási funkciónak, a különlegesen nagy kapacitású festékkazetták  támogatásának, valamint a Csendes, a Hibernált és a Gazdaságos üzemmódnak köszönhetően
  minimálisra csökkenthető a zaj, illetve papír és energia takarítható meg.

 • Státusz
  6 hónap garancia!