Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Samsung CLX-3305W

6 hónap garancia!
Samsung CLX-3305W
64 900 Ft

Funkció(k): nyomtatás, másolás, szkennelés
Nyomtatási/Szkennelési mód: színes/színes
Nyomtatási sebesség: 18 oldal/perc

Csatlakozás: USB, Wifi
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: nem
Kétoldalas másolás: nem


Felújított termék
Használt tonerekkel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Élje át a minőségi nyomtatás élményét

  A Samsung egyedi ReCP (Rendering Engine for Clean Page) Technológiája javítja a színes nyomatok minőségét és megjelenését, így biztosítva, hogy minden kinyomtatott oldal tökéletes legyen. Automatikusan élesíti mind a grafikus, mind a szöveges objektumok fókuszát, és a fehér képközök elkerülése érdekében átfedést biztosít a tömör képek között.


  Polimerizált toner

  Új fejlesztésű polimerizált tonerünk kisebb és egységesebb részecskéket tartalmaz, mint a hagyományos tonerek. Ennek köszönhetően a nyomatok élesebb vonalakkal és élethűbb színekkel jelennek meg, és a papír sem gyűrődik. Ráadásul magasabb viasztartalma javítja a képek fényességét, és a nem kívánt halványulás megelőzésével meghosszabbítja a nyomatok élettartamát.


  Ergonomikus formatervezés

  Nem kell aggódnia, hogy a nyomtató minden helyet elfoglal. Szemet gyönyörködtető és kompakt kialakításának köszönhetően élmény megosztani vele az íróasztalát.

  * Kis alapterület
  40,6 x 36,2 cm-es alapterületével a CLX-3305 a világ egyik legkisebb színes lézernyomtatója.

  * Ergonomikus formatervezés
  Ergonomikus formatervezése valamint ébenbarna és jégszürke színei hozzájárulnak a modern és elegáns munkakörnyezet megteremtéséhez.

  Egyszerű használat

  Egyszerű, ugyanakkor intuitív használatának köszönhetően a CLX-3305 időt és fáradságot takarít meg.

  * One Touch Eco gomb
  Az ECO gomb megnyomásával egyszerűen takarékoskodhat a tonerrel, a papírral és az energiával. Nyomtasson több oldalt egy papírlapra, állítsa át szürkeárnyalatosra a színt vagy hagyja ki az üres oldalakat.

  * One Touch Print Screen gomb
  Időt takaríthat meg, ha egyetlen kattintással nyomtatja ki a képernyő teljes tartalmát.

  * One Touch WPS gomb
  Kapcsolódjon egyetlen gombnyomással, gyorsan és biztonságosan a vezeték nélküli hálózathoz a one-touch WPS (Wi-Fi Protected Setup) funkcióval.

  Egyszerű színkezelő

  Hozza létre és alkalmazza a saját színprofiljait a Samsung színkezelővel (Easy Colour Manager). Nyomtassa ki a céges logót teljes színhűséggel, és minden kinyomtatott oldalon valósítsa meg az Ön által elképzelt, egyedi megjelenést.


  Easy Document Creator

  Az Easy Document Creator funkció segítségével több különböző formátumban hozhat létre digitális dokumentumokat, majd azokat egyszerűen megoszthatja másokkal e-mailen, faxon vagy a közösségi hálózatokon keresztül.


  Easy Solution támogatás

  A nyomtató olyan szoftvertámogatással rendelkezik, amely mindenkor erőfeszítés nélkül garantálja a kiváló minőségű nyomatokat.

  * Easy Eco Driver
  Az Easy Eco Driver funkció segítségével több különböző formátumban hozhat létre digitális dokumentumokat, majd azokat egyszerűen megoszthatja másokkal, akár közösségi hálózatokon keresztül is.


 • Státusz
  6 hónap garancia!