Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Samsung ML-1665

6 hónap garancia!
Samsung ML-1665
 • Samsung ML-1665
34 990 Ft

Funkció(k): nyomtatás
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Sebesség: 16 oldal/perc
Csatlakozás: USB
Nyomtatási méret: A/4

Felújított termék
használt tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Leírás:

  A Samsung bemutatja a kisebb, de nagyob kényelmet nyújtó ML-1665 lézernyomtatót. Elegáns, ultra kompakt kialakításának köszönhetően ez a szép kis gép bárhol elfér. Praktikus beépített funkciók, például az egyérintéses nyomtatás gomb teszik az ML-1665-t csinosan intelligenssé. Csendes működése, gyors nyomtatási sebessége és az easy power gomb biztosítják a maximális kényelmet. A Samsung ML-1665 nyomtató esetében különösen igaz, hogy az életben a legjobb dolgok néha kicsi csomagban érkeznek.

  A monitortól a kész nyomatig egyetlen érintéssel
  Az ML-1665 Print Screen gombjával, - amely a kényelem érdekében a kezelőpanelen található, - egyszerűen és könnyen kinyomtathatja képernyője tartalmát, akár az íróasztalától távol is. Elegendő egyetlen kézmozdulat. Egyetlen gyors érintés, és máris kinyomtatja a képernyő tartalmát, azt, ami éppen a monitoron látható. Ha több mint két másodpercig tartja lenyomva a gombot, akkor az ML-1665 kinyomtatja az utolsó dokumentumot, amit ön a monitorján aktivált. Most már bármikor, bármit kinyomtathat.

  Nagyszerű tulajdonságok, kis környezeti hatás
  Nagyobb teljesítményű asztali nyomtatót keres ? Gondolkodjon kicsiben! Ultra kompakt, 341 x 224 x 184 mm-es méretével a Samsung ML-1665 kevesebb káros anyag kibocsátásáért felelős, és kisebb, mint bármely más lézernyomtató a piacon. Minden íróasztalon kényelmesen elfér, és bőséges hely marad mellette a munkavégzésre is. De ne hagyja, hogy a ML-1665 ultra kompakt mérete félrevezesse önt. Ez egy pehelysúlyú bajnok, amely bármikor kész kiállni a nehézsúlyú versenyzők ellen is.

  Egy okos és szép nyomtató
  Végül, íróasztala is a nyomtató miatt, nem annak ellenére lesz stílusos. A Samsung ML-1665 lézernyomtató elegáns megjelenésével minden munkahelyen könnyen beilleszkedik. Csillogó felső borítása ízléses és sima, a por is lepereg róla. Csinosítsa környezetét egy olyan íróasztali kiegészítővel, amely még a jobb munkavégzést is elősegíti.

  Eggyel kevesebb zajos figyelemelterelő masina az irodában
  Nem szabadna azért küzdenie, hogy meghallja a saját gondolatait, amikor az íróasztalánál dolgozik. A Samsung ML-1665 éppen ezért csak csendesen duruzsol, kevesebb, mint 49 dBA zajszint mellett nyomtat. Ez kevesebb, mint egy hűtőszekrény halk zümmögése. Egy asztali nyomtató, amely csendben végzi a dolgát, és hagyja önt is a saját feladatára koncentrálni ? Nem semmi.

  A várakozási időt csökkentse, ne az elvárásaiból engedjen
  Ne vesztegessen el több időt arra, hogy csak téblábol, amíg a gép kinyomtatja a dokumentumait. A Samsung ML-1665 nagy nyomtatási sebességének köszönhetően (16 ppm A4-es lapok, és 17 ppm borítékméret esetében) egy pillanat alatt végez, és ön folytathatja a munkáját. Az ML-1665 mindössze 8,5 másodperc alatt nyomtatja ki az első oldalt (FPOT idő), lenyűgöző, 1200 x 600 dpi nyomtatási felbontásban dolgozik, így sebesség és minőség iránti igényeit egyaránt kielégíti.

  Pillanatnyi ötlet ? Pillanatnyi nyomtatás
  A Samsung Anyweb Print szoftverrel ön könnyen vadászhat ötletek után az interneten. Az ML-1665 segítségével kiválaszthatja és egyszerű ,,fogd és vidd" módszerrel a böngészőjében egy szerkesztőlapra másolhatja a honlapok tartalmát miközben az interneten keresgél. A nagy projektjéhez, vagy saját kedvtelésre gyorsan és könnyedén összegyűjtheti, rendszerezheti és szerkesztheti azokat a fantasztikus forrásokat és ötleteket, amikre csak az interneten lehet rátalálni.

  Energiahatékonyság új megvilágításban
  A mai környezettudatos irodákban egyszerűen nincs többé helye az energiapazarló nyomtatóknak. Ezért található a Samsung ML-1665 előlapján az a könnyen hozzáférhető gomb, amelyet megnyomva egy mozdulattal energiatakarékos készenléti állapotba kapcsolhatja a printert. Készen áll a nyomtatásra ? Akkor csak nyomja meg a gombot még egyszer, és máris mehet.

 • Státusz
  6 hónap garancia!