Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Samsung ML-3471ND

6 hónap garancia!
Samsung ML-3471ND
36 990 Ft

Funkció(k): nyomtatás
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Sebesség: 33 oldal/perc
Csatlakozás: USB, LPT, UTP
Nyomtatási méret: A/4
Kábelek (220V, USB, UTP): 
nem tartozék

Felújított termék
Használt tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Gyors sebesség
  A lézernyomtatókat gyakran a gyors sebességgel azonosítják. A Samsung ML-3471ND meghaladja az elvárásokat. Nyomtasson kiemelkedően gyors 33 lap/perces nyomtatási sebességgel A4-es méretben és 35 lap/perces sebességgel levél méretben.

  Papírtakarékos kétoldalas nyomtatás
  Belefáradt a papír forgatásába a kétoldalas nyomatok előállításánál? Többé ez nem fog előfordulni az ML-3471ND-vel.
  Automatikusan nyomtathat vele a papír mindkét oldalára. Ezzel segít Önnek a Samsung papírt és energiát megtakarítani, valamint a környezetet védeni. Mindez nem kíván áldozatot a sebesség terén sem. 16 lap/perccel képes A4-es méretben és 17 lap/perccel levél méretben nyomtatni a kétoldalas dokumentumokat.

  Nagy teljesítményű adat feldolgozás
  A gyors nyomtatás gyors adatfeldolgozást igényel. A standard 400 MHz-es processzor az ML-3471ND esetében 33 lap/perces (A4) és 35 lap/perces (levél) nyomtatási sebességet tesz lehetővé. A nagyobb nyomtatási feladatok elvégzéséhez 64 MB beépített memóriával rendelkezik, amely 320 MB-ig bővíthető. Ez elegendő erőt és teljesítményt eredményez Önnek ahhoz, hogy dokumentumait időben ki tudja nyomtatni.

  Gazdaságos működtetés előnyei
  A Samsung ML-3471ND rendelkezik egy toner takarékos gombbal, melynek segítségével akár 40%-kal csökkentheti a toner felhasználást. Egészen egyszerűen. Takarítson meg tonert és pénzt egyaránt.

  Opcionális 250 lapos második papírkazetta
  Szüksége van extra papír kapacitásra, hogy átvészelje a csúcsidőszakokat? A standard 250-lapos papírkazetta egy második 250-lapos kazettával bővíthető a nagyobb feladatok kezelésére. Ezzel több nyomtatást végezhet el egyszerre és nem kell időt pazarolnia a papírtálcák újratöltésével.

  Nyomtasson akár 10.000 oldalt egyetlen tonerkazettával
  Gyakran előfordul, hogy a toner hamarabb kifogy, mint ahogy ki tudnánk cserélni. De nem az ML-3471ND-nél. Nagy mennyiségű dokumentumot nyomtathat ki egyetlen 4000 oldal kapacitású standard tonerkazettával, ezenkívül 10.000 oldal kapacitású tonerkazetta is rendelhető a berendezéshez.

 • Státusz
  6 hónap garancia!