Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Samsung ProXpress SL-M3825ND

6 hónap garancia!
Samsung ProXpress SL-M3825ND
 • Samsung ProXpress SL-M3825ND
49 900 Ft

Funkció(k): nyomtatás
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Sebesség: 38 oldal/perc
Csatlakozás: USB, LAN
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: igen

Felújított termék
használt tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • A strapabíró ProXpress M4075 | 3875 | 3375 sorozat akár 40 ppm nyomtatási sebességet, Cortex-A5 processzort és akár 256 MB memóriát kínál. A nagy sebességnek és teljesítménynek köszönhetően a vállalkozások felgyorsíthatják a dokumentumok és képek feldolgozását, így javíthatják a hatékonyságukat.
  * A 40 ppm nyomtatási sebesség kizárólag az M4025ND modellnél érhető el. A 38 ppm nyomtatási sebesség kizárólag az M3825DW, M3825ND és az M3825D modellnél érhető el. A 33 ppm ás 128 MB nyomtatási sebesség kizárólag az M3325ND modellnél érhető el.

  . Jobb minőségű nyomtatás

  Az ReCP technológia a vékony vonalak kiemelésével, és a negatív szöveg széleinek élesítésével javítja a kinyomtatott dokumentumok olvashatóságát. A ProXpress M4025 | 3825 | 3325 sorozat éles, tömör nyomatokat készít, amelyek tényleges nyomtatási felbontása akár 1200 x 1200 dpi is lehet.

  . Kiegészítő nyomtatási lehetőségek a professzionális dokumentumok érdekében

  A nyomtatók többcélú tálcája akár 220 gsm (gramm / négyzetméter) tömegű papírt is képes kezelni, így még több nyomtatási lehetőséget kínál a professzionális dokumentumok érdekében. A többcélú tálca használatával számos különböző címkét, kártyát és borítékot nyomtathat egyszerűen. Ezzel a szolgáltatással lényegében megspórolhatja az eddig a lapok egyenkénti betöltésére fordított időt.

  . Easy Eco Driver

  A One Touch Eco gomb használatával a vállalkozások tintát és papírt takaríthatnak meg. A One Touch Eco gomb automatikusan aktiválja a 2-up nyomtatást (két oldal egy lapra) és a duplex nyomtatást (a lap mindkét oldalára nyomtat). A Toner Saving Mode kiválasztásával pedig a felhasználók kihagyhatják az üres oldalakat. A fenti gazdaságos beállítások az Easy Printer Managerből érhetők el.

  . Központi nyomtatás-kontroll az erőforrások kímélése érdekében

  A SyncThru Admin Job Accounting funkcióban aktiválható Central Print Usage Control szolgáltatás segítségével a menedzserek hozzárendelhetik a felhasználókat az egyes nyomtatókhoz. Ezen kívül beállíthatók különböző kvóták, például hogy egy felhasználó hány oldalt nyomtathat ki vagy másolhat le nyomtatónként.

  . Több lézer tonerkazetta opció, több költségcsökkentési lehetőség

  A ProXpress M4025 | 3825 | 3325 sorozatnál többféle tonerkazetta közül választhat a sztenderd tonerkazettától – ami általában 3000 sztenderd oldalt jelent – az ultranagy kapacitású tonerkazettáig, amely akár 15 000 sztenderd oldal kinyomtatására is alkalmas, és így megfelel minden vállalkozás lapköltség-csökkentési elvárásainak. Az elkülönített toner rendszer azt jelenti, hogy a képalkotó egység és a tonerkazetta két külön alkatrész, amelyek szükség esetén egymástól függetlenül is cserélhetők. Ez az elkülönített toner rendszer a legjobb választás a kis nyomtatási igényű, költségtudatos vállalkozások számára.
  * A 10 000 lap kapacitású tonerkazetta kizárólag az M3825 és az M4075 sorozatnál érhető el.
  * A 15 000 lap kapacitású tonerkazetta kizárólag az M4025ND modellnél érhető el.

  . Különböző üzleti környezetekre optimalizált, kényelmes mobil nyomtatás

  A Samsung MobilePrint alkalmazás segítségével a munkavállalók vezeték nélkül nyomtathatnak a mobil eszközeikről. A felhasználóknak nem kell új illesztőprogramot installálniuk, vagy módosítaniuk a hálózati beállításokat. Az irodai munkatársak egyszerűen letöltik a MobilePrint alkalmazást Android eszköz esetén a Google® Play oldalról, iOS® eszköz esetén pedig az Apple Store®-ból.
  Az alkalmazás letöltését követően a mobil eszköz automatikusan megkeresi a közeli, kompatibilis Samsung nyomtatókat. A ProXpress M4075 | 3875 | 3375 sorozat szinte bármilyen fájltípust képes kezelni, ideértve a szöveges dokumentumokat, a képeket és a weboldalakat is. A felhasználók a Google fiókjukból is elérhetik a nyomtatókat a Google Cloud Print segítségével. Így egyszerűen nyomtathatnak, faxolhatnak vagy megoszthatnak email üzeneteket, fényképeket, PDF fájlokat és SNS üzeneteket, pl. Facebook® és Twitter® bejegyzéseket.
  A Google Cloud Print futtatható okostelefonokon, tableteken, hordozható illetve asztali számítógépeken és más, az internetre kapcsolódó eszközökön.
  * A Mobile Print és a Google Cloud Print funkció kizárólag az M3325ND, az M3825ND, az M3825DW és az M4025ND modellnél érhető el.

  . Beépített kétoldalas nyomtatás

  A ProXpress M4075 | 3875 | 3375 sorozattal egyszerűen készíthet professzionális, kétoldalas dokumentumokat, brosúrákat és füzeteket, így pénzt takaríthat meg, és csökkentheti a papírfelhasználást is.

  . Vállalati szintű dokumentum-biztonság

  A vállalkozások számtalan hivatalos dokumentumot hoznak létre és nyomtatnak ki, köztük bizalmas információkat is, amelyek esetében a nyomtatás során is kiemelt biztonságra van szükség. A ProXpress M4075 | 3875 | 3375 sorozat a Samsung SyncThru Admin szolgáltatásnak köszönhetően jobb felhasználói, dokumentum és hálózati hozzáférési ellenőrzési lehetőségeket kínál a nagyobb vállalati biztonság érdekében.

  . Easy Printer Manager

  A Easy Printer Manager segítségével a vállalkozások távolról végezhetik el a beállításokat, például aktiválhatják a One Touch Eco Button szolgáltatást. Az Easy Printer Managerrel több eszköz is monitorozható és kezelhető egyidejűleg. A vállalkozások nyomon követhetik a nyomtató állapotát, például a hibaüzeneteket (kifogyott a papír, kifogyott a toner, papír elakadásra történő figyelmeztetés).

  . One Touch Eco button

  A One Touch Eco gomb használatával a vállalkozások tintát és papírt takaríthatnak meg. A One Touch Eco gomb automatikusan aktiválja a 2-up nyomtatást (két oldal egy lapra) és a duplex nyomtatást (a lap mindkét oldalára nyomtat). A Toner Saving Mode kiválasztásával pedig a felhasználók kihagyhatják az üres oldalakat. A fenti gazdaságos beállítások az Easy Printer Managerből érhetők el.

  . Egyszerű biztonságos nyomtatás

  A ProXpress M4025 | 3825 | 3325 sorozat egyszerű biztonságos nyomtatást kínál. A beépített numerikus billentyűzet lehetővé teszi, hogy a felhasználók megvédjék a személyes vagy bizalmas dokumentumokat. Ha a funkció aktív, addig nem indul el a nyomtatási feladat, amíg a felhasználó nem adja meg a jelszavát.

 • Státusz
  6 hónap garancia!