Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Samsung ProXpress SL-M4020ND

6 hónap garancia!
Samsung ProXpress SL-M4020ND
 • Samsung ProXpress SL-M4020ND
49 900 Ft

Funkció(k): nyomtatás
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Sebesség: 40 oldal/perc
Csatlakozás: USB, LAN
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: igen

Felújított termék
tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • A Samsung ProXpress M4020ND úgy biztosítja a cégek termelékenységét, hogy nem rontja a költségvetésüket. A ProXpress M4020ND egyszerűen használható, megbízható minőséget és biztonságot kínál, valamint segíti a vállalkozás költségeinek csökkentését.

  A Samsung ProXpress M4020ND segítségével a vállalkozások az összetett dokumentumokat akár nehéz nyomathordozókra is a feldolgozási és nyomtatási sebesség feláldozása nélkül, professzionális minőségben nyomtathatják ki.

  A ProXpress M4020ND Eco Solution energiatakarékos funkciókkal is rendelkezik, többek között One Touch Eco gombbal és Samsung Easy Eco Driver illesztőprogrammal.

  A Samsung SyncThru Admin segítségével a vállalkozások biztonságosan felügyelhetik, működtethetik és kezelhetik a nyomtatási feladatokat.

  Gyors nyomtatás

  A robusztus ProXpress M4020ND percenként 40 oldal kinyomtatására is képes a Cortex-A5 processzornak és az akár 256 MB memóriának köszönhetően. A nagy sebesség és a teljesítmény lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a nagyobb hatékonyság érdekében felgyorsítsák a dokumentum- és képfeldolgozást.

  Kiváló minőségű nyomatok

  A ReCP technológia a vékony vonalak és a negatív szöveg éleinek kiemelésével javítja a nyomtatott dokumentumok olvashatóságát. Az Xpress M4020ND éles, tömör nyomatokat biztosít, az effektív kimeneti nyomtatófelbontása akár 1 200 x 1 200 dpi is lehet.

  További nyomtatási lehetőségek a professzionális dokumentumokhoz

  A nyomtató többfunkciós tálcája akár 220 g/m2-es nyomathordozókat is támogat, ami több nyomtatási lehetőséget kínál a professzionális dokumentumok számára. A többfunkciós tálca segítségével könnyedén nyomtathatók különböző címkék, kártyák és borítékok.

  One Touch Eco gomb

  A vállalkozások a One Touch Eco gombbal csökkenthetik a toner- és papírfelhasználásukat. A One Touch Eco gomb automatikusan bekapcsolja a 2 oldal/lap üzemmódot és a kétoldalas nyomtatást. A felhasználók választhatják azt a lehetőséget is, hogy a Tonertakarékos módban kihagyják az üres oldalakat.

  Easy Eco Driver

  Az Easy Eco Driver szoftver csökkenti a tonerhasználatot és az energiafogyasztást. A felhasználók további tonermegtakarítást érhetnek el azzal, ha a tonertakarékos üzemmódban eltávolítják a képeket vagy a szöveget.

 • Státusz
  6 hónap garancia!