Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Samsung Xpress M2835DW

6 hónap garancia!
Samsung Xpress M2835DW
 • Samsung Xpress M2835DW
 • Samsung Xpress M2835DW
 • Samsung Xpress M2835DW
42 990 Ft

Funkció(k): nyomtatás
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Sebesség: 28 oldal/perc
Csatlakozás: USB, UTP, WIFI
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: igen
Kábelek (220V, USB, UTP): nem tartozék


Felújított termék
Toner nélkül - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Egy nyomtató, amely még okosabbá varázsolja okostelefonját

  Nyomtasson vezeték nélküli hálózatról és osszon meg tartalmakat könnyedén a Samsung Xpress M2835DW közbenjárásával. Az NFC technológia, a közvetlen Wi-Fi hálózat és a Google Cloud Print együttes közbenjárásával egy egyszerű koppintással tudja vezérelni a készüléket.


  Egyszerű regisztrálás a Google Cloud-ra

  A Google Cloud Print lehetővé teszi,hogy bárhol csatlakozzon a készülékére és nyomtasson. Csak érintse telefonját a nyomtatóhoz és a készülék automatikusan csatlakozik a felhőhöz --- nem szükséges bejelentkeznie.


  Ne várjon a szerelőre, amíg megjavítja a nyomtatóját

  Egy bosszantó problémával áll szemben ? Nem szükséges szerelőt hívnia, ha van egy NFC kompatibilis okostelefonja! Csak érintse okostelefonját a nyomtatóhoz, és a készülék máris végigvezeti Önt a hibaelhárítás folyamatán.


  Ne várjon, nyomtasson!

  A Samsung Xpress M2835DW szériájú nyomtatók tökéletes eredményt produkálnak az Ön számára, gyorsan. Spóroljon időt az akár 28 oldal/perc nyomtatási sebességgel, még összetettebb dokumentumok esetén is, mely teljesítmény az erős, 600 MHz processzornak és a 128 MB memóriának köszönhető. A Cortex-A5 Core segítségével 25,6%-al gyorsabban dolgozik ez a készülék,mint az előző modellek, ezáltal ez az egyik leggyorsabb nyomtató a kategóriában.


  Tegyen jó benyomást a tökéletes nyomtatási minőséggel

  Samsung Xpress M2835DW szériájának köszönhetően mindenki számára elérhetővé válik a professzionális és minőségi nyomtatás élménye. Az Xpress M2625D által éles, tiszta nyomtatott dokumentumokat kaphat 4800 x 600 dpi felbontásban. A készülék használatával sokkal részletesebb,lágyabb képeket és tisztább feliratokat kapunk. Ezt a kiváló végeredményt a ReCP (Rendering Engine for Clean Page) technológiának köszönhetjük, növelve ezzel a vállalkozás teljesítményét, munkájának minőségét.


  Különböző papírtípusok használata

  A Samsung Easy Printer Manager használatával minden felhasználó könnyedén tudja kezelni a készülék állapotát, beállításait, az utórendelést és a faxolást is. Ez a menedzsment funkció segít a státusz monitoringban, a hibajelentések riportolásában, valamint a készülék beállításainak távolból történő szerkesztésében. A haladó funkciók segítségével felügyelhetik a vállalati könyvelést, az eseményeket és a határidőket egyaránt.


  Kíméli a pénztárcát, kíméli a bolygót is

  A vállalkozások könnyedén csökkenthetik a nyomtatópatron cseréjéből és a papírfogyasztából eredő kiadásaikat a One-Touch Eco gomb használatával. Ez a funkció a legoptimálisabb nyomtatási beállításokat és működést biztosítja a készülék használatakor, lehetővé téve az N-up és a kettős nyomtatást, ezáltal csökkenti a felhasznált papír mennyiségét. A nyomtatópatron különböző beállítási funkciói pedig lehetővé teszik a kíméletes és tartós használatot.


  Csökkenti az energiafelhasználást

  Az Easy Eco Driver segítségével csökkentheti az energiafogyasztását és 20%-kal több papírt -ezáltal kiadást - spórolhat meg. Ez a készüléktulajdonság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy eltávolítsák azokat a képeket és vastagon szedett írásos szövegeket, amelyek nagy tintafelhasználást igényelnek, vagy halványítsák a feliratokat a patron kíméletes használata érdekében. A felhasználók megtekinthetik a nyomtatási képet a végleges folyamat előtt. Az Eco Simulator alkalmazással megtekinthetik a mérsékelt CO2 felhasználás becsült értékét százalékos arányban, illetve az elektromos áram- és papírfelhasználás mennyiségét is az általuk megadott beállítások tükrében. Ez a forradalmi jellemző érdemelte ki 2012-ben a BLI-től kapott Out-standing Achievement in Innovation Díjat. A jellemzők széles palettájának köszönhetően képes a készülék csökkenteni a TCO-t is.

   

 • Státusz
  6 hónap garancia!