Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Samsung Xpress M2875FW

6 hónap garancia!
Samsung Xpress M2875FW
69 990 Ft

Funkció(k): nyomtatás, másolás, szkennelés, fax
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Szkennelési mód: színes szkennelés
Sebesség: 28 oldal/perc
Csatlakozás: USB, UTP, Wifi
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás
: igen
Kétoldalas másolás: nem
Kábelek (220V, USB): nem tartozék


Felújított termék
Használt tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Az Xpress SL-M2875FW a különböző dokumentumok gyorsabb kinyomtatása útján csökkenti a várakozási időt a kisvállalatok elfoglalt tulajdonosai számára. Még az összetett dokumentumokat is percenként 29 oldalas (ppm) sebességgel nyomtatja, amelyet a Samsung fejlett 600 MHz CPU-ja és a 128 MB memória tesz lehetővé. A Cortex-A5 Core akár 25,6 százalékkal nagyobb sebességre képes, mint az előző modell, így az egyik leggyorsabbnak számít a hasonló nyomtatók között. Ez a lenyűgöző sebesség lehetővé teszi a vállalkozások számára a munkafolyamatok, a termelékenység illetve a rugalmasság javítását.

  . Nagy felbontású nyomtatás

  A kiemelkedő, akár 4800 x 600 dpi tényleges felbontásnak köszönhetően a felhasználók még az apró betűs szövegekről vagy a bonyolult ábrákról is kiváló, részletes nyomatokat készíthetnek.

  . Éljavítás

  Az éljavítás pontos és éles kontúrokat hoz létre a betűknél és a képeknél, így tisztább szöveget és életszerűbb képeket eredményez.

  . A vékony vonalak és a kis betűk sem okoznak gondot

  Sok nyomtató nem látja a vékony vonalakat és az apró betűket lapolvasás vagy másolás esetén. Az Xpress SL-M2875FW nyomtató rendelkezik a De-Integrated Cavity Effect (De-ICE) technológiával, ami növeli a felismert szöveg mennyiségét, így jobb minőségűek lesznek a másolatok és a lapolvasási eredmények.

  . Nincs több halvány tónus

  A Samsung Xpress SL-M2875FW sorozat modelljeivel nincs többé elmosódott kép, csak tökéletesen éles nyomatok.

  . A sokoldalú hordozófelület-kezelési képességeknek köszönhetően még többféle dokumentumot nyomtathat

  Az Xpress SL-M2875FW segítségével a kisvállalatok elfoglalt munkatársai többféle papírtípust használhatnak, ami javítja a termelékenységüket. Ez a kis, mégis erős nyomtató akár 220 gramm / négyzetméter (gsm) tömegű hordozófelületekkel is megbirkózik, például papír, címke, kártya, boríték, sőt akár írásvetítő-fólia. Ennek a rugalmasságnak köszönhetően a kisvállalatok könnyedén alkalmazkodhatnak a változó üzleti igényekhez. A papírtípus kényelmesen kiválasztható a többcélú (MP) tálcáról.

  . Tartsa alacsonyan a költségeket a gazdaságos különálló toner rendszerrel

  A Samsung első, fekete-fehér nyomtatókhoz kifejlesztett különálló toner rendszerét a tonerkazettával vagy a képalkotó egységgel együtt lehet megvásárolni, így a felhasználónak, igény szerint, elég csak a tonert vagy csak a képalkotó egységet beszereznie. A magas hozamú különálló toner rendszer a nyomtató üzemeltetéséhez szükséges anyagok mennyiségének mérséklésével éri el a TCO csökkenését.

  . Kövesse nyomon a nyomtató funkcióit a kényelmes printer manager szolgáltatással

  A Samsung Easy Printer Manager szolgáltatással a felhasználók egyetlen helyről követhetik nyomon az eszköz állapotát, a beállításokat, a szükséges alkatrészek rendelését és a faxolást. Az eszköz biztosítja az állapotmonitorozást és a hibajelentések kezelését mind a nyomtató, mind pedig az alkatrészek vonatkozásában. Ezen kívül lehetővé teszi, hogy a felhasználók távolról módosítsák a beállításokat. A haladó funkciók között megtalálható az egyes munkák külön elszámolása is, így a vállalkozás folyamatosan nyomon követheti a különböző projektek nyomtatási igényét, illetve monitorozhatja az eseménynaplókat és a hibajelentéseket is. Ezek a funkciók egyetlen interfészen keresztül teszik elérhetővé a Samsung nyomtató-beállításokat és alkalmazásokat.

  . Takarékoskodjon a tonerrel és a papírköltségekkel

  A vállalkozások egyszerűen, a One-Touch Eco gomb használatával csökkenthetik a toner- és papírköltségeiket, így hatékonyan kézben tudják tartani a nyomtatáshoz szükséges erőforrásaikat. A One-Touch Eco gombbal aktiválható az N-up és a kétoldalas nyomtatás funkció, így a dokumentum több oldalát is ki lehet nyomtatni egy lapra, illetve – a felhasznált papírmennyiség csökkentése érdekében – ki lehet hagyni az üres oldalakat. A tonertakarékos üzemmód a tonerhasználat visszafogásával szintén a költségcsökkentést szolgálja.

  . Az energiafelhasználás és a tulajdonlás teljes költségének (TCO) csökkentése az Easy Eco Driver funkcióval

  Az Easy Eco Driver funkció képes akár 20 százalékkal csökkenteni a toner- és papír-költségeket, miközben az energiafelhasználást is mérsékli. A funkció segítségével a felhasználók eltávolíthatják az erősen tonerigényes képeket és vastag betűvel szedett szövegrészeket, vagy halványíthatják a szöveget a toner kímélése érdekében. Ezen túlmenően a felhasználók a nyomtatás előtt megnézhetik és szerkeszthetik a dokumentumot. Az Eco Simulator segítségével a felhasználók követhetik a CO2, a villamos energia és a papír-felhasználás becsült százalékos csökkenését az adott beállítás alkalmazása esetén.

  . Könnyű, vezeték nélküli telepítés és csatlakozás az okostelefonjáról

  Most a Samsung nyomtatójának minden funkcióját irányíthatja akár úgy is, hogy akár a szobában lenne. A Samsung nyomtatók mobil nyomtatással és Wi-Fi Direct-tel rendelkeznek, olyan vezeték nélküli nyomtatási szolgáltatásokkal, amelyek nem igényelnek hozzáférési pontot. Így ön akár egy másik szobából is beállíthatja a nyomat típusát, a papír méretét, és még a faxot is kezelheti. Vigye magával a gyors, magas minőségű nyomtatást, bárhova is megy.

  . Kétoldalas nyomtatás

  A kétoldalas nyomtatás lehetővé teszi a vállalkozások számára a papírköltségeik – és ezáltal a környezetre gyakorolt hatás – csökkentését. A Samsung Eco Mode funkciója segítségével a vállalkozások kötelezővé tehetik munkatársaik számára a kétoldalas nyomtatást, így kevesebb papír megy veszendőbe.

  . Hálózati csatlakoztathatóság

  A Samsung nyomtatók egy routerhez csatlakoztatva egyszerűen megoszthatók a munkatársak személyi számítógépei és egyéb eszközei között. Ezzel a beállítással a vállalkozások a termelékenység romlása nélkül csökkenthetik a hardver-költségeiket és az energia-felhasználásukat.

  . Wi-Fi

  Most vezeték nélkül nyomtathat okostelefonról, tabletről, notebook-ról, és más eszközökről. A MobilePrint automatikusan érzékeli az elérhető nyomtatókat, amelyek közvetlenül csatlakozhatnak a kompatibilis eszközeihez Wi-Fi használatával. Többé nem kell PC-re továbbítania a dokumentumait nyomtatás előtt.

  . Fax

  A beépített fax tulajdonságnak köszönhetően nincs többé szükség külön fax gépre. Mobilkészülékéről is küldhet faxot ahová csak szeretné.

 • Státusz
  6 hónap garancia!