Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Canon imageRUNNER C1028i

6 hónap garancia!
Canon imageRUNNER C1028i
 • Canon imageRUNNER C1028i
 • Canon imageRUNNER C1028i
 • Canon imageRUNNER C1028i
 • Canon imageRUNNER C1028i
79 990 Ft

Funkció(k): nyomtatás, másolás,
                  szkennelés, faxolás
Nyomtatási mód: színes nyomtatás
Szkennelési mód: színes szkennelés
Sebesség: 28 oldal/perc
Csatlakozás: USB, UTP
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: igen
Kétoldalas másolás: igen
Kábelek (220V, USB, UTP): nem tartozék


Felújított termék
Használt tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Az irodai élet korábban elképzelhetetlenül alacsony pénz-, idő- és energiabefektetéssel is színesebbé tehető. A Canon multifunkciós imageRUNNER C1028i/iF nyomtatója megfizethető, kompakt berendezés létére meglepően jó tulajdonságokkal dicsekedhet: kiváló minőségben, nagy sebességgel nyomtat A4-es lapokra, kezelőpanele nagyméretű, mindemellett fejlett dokumentumvédelmi szolgáltatásokat is nyújt.

  Kiváló minőségű színek
  Az imageRUNNER C1028i/iF-fel készített színes dokumentumok vonzzák a tekintetet. Elismerésre méltó, 2400 x 600 dpi-s felbontásban az Ön javaslatai kiemelkedővé, jelentései figyelemre méltóvá válnak,
  dokumentumalapú kommunikációja pedig elengedhetetlen versenyelőnyre fog szert tenni.

  Nagyfokú termelékenység
  Nyomtatás, másolás, lapolvasás, faxok küldése és fogadása – a multifunkciós imageRUNNER C1028i/iF-fel mindez gyorsan, zökkenőmentesen elvégezhető. A PostScript-támogatásnak köszönhetően a termelés hatékonysága még párhuzamos feladat-végrehajtás mellett is biztosított. A nagy teherbírású dokumentumadagolóval kényelmesen elvégezhetők a nagyobb volumenű nyomtatási feladatok – nem
  beszélve az akár 850 lapos papírkapacitásról. iSend funkciója révén az imageRUNNER C1028i/iF  pillanatok alatt képes fájlokat e-mail címekre, Windows alkönyvtár (smb), ftp-kiszolgálóra vagy megosztott mappákba továbbítani, azaz hasznos kommunikációs eszközként működni.

  Hihetetlen egyszerűség
  Az Easy-Scroll vezérlőtárcsával a nagyméretű, 3,5 colos kijelző bármely funkciója erőfeszítés nélkül elérhető. Az eszköz használatához intuitív, illusztrált beállítási és hibaelhárítási varázslók nyújtanak útmutatást, amelyek bármilyen körülmények között biztosítják a gördülékeny, gondtalan kezelést.

  Fontos méretek
  Meglepődve fogja tapasztalni, milyen komoly teljesítményre képes ez a kompakt, alig 546 x 527 x 632 mm-es (Sz x Mé x Ma) eszköz. Jelentős eredmények érhetők el az innovatív Compact PDF funkció alkalmazásával is, amely a gyorsabb terjesztés érdekében érzékelhető minőségromlás nélkül képes az eredeti fájlok méretét akár 1/20-ára is lecsökkenteni.

  Hatékony vezérlés, megbízható védelem
  Az imageRUNNER C1028i/iF – megtestesítve a Canon Auto Colour Sensing technológiáját – intelligensen beazonosítja a dokumentumok színes oldalait. Ez elősegíti a költségek visszafogását, hiszen a színes nyomtatásért csak akkor kell fizetni, ha az valóban szükséges. Nem okoz fejfájást az állandó eszközfelügyelet sem – az eMaintenance funkció a megfelelő karbantartási és szervizszolgáltató számára bármilyen problémát automatikusan jelez, így azok gyorsabban nyernek megoldást.**

  Az imageRUNNER C1028i/iF-en bekonfigurálható számtalan olyan, a Canon uniFLOW klienstechnológiájára épülő extra szolgáltatás, mint a használat és a társuló költségek nyomon követését lehetővé tévő Desktop Accounting, vagy a Secure Printing, amely a nyomtatási feladatokat az eszközön tárolja mindaddig, amíg a felhasználó a vonatkozó biztonsági eljárás keretén belül, azaz pl. kártyával vagy jelszóval igazolja magát.

  Környezetkímélő megoldások
  Az imageRUNNER C1028i/iF alig 60 másodperccel a bekapcsolás után üzemkész. Használaton kívül automatikusan alvó üzemmódra vált át, amelyben fogyasztása csekély 1,2 watt. Mindezeken túl az eszköz kétoldalas nyomtatásra is képes, így használatával papírmegtakarítás érhető el, egyben szakszerű benyomást keltő jelentések készíthetők.

 • Státusz
  6 hónap garancia!