Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Hewlett Packard Color LaserJet CM3530fs

6 hónap garancia!
Hewlett Packard Color LaserJet CM3530fs
 • Hewlett Packard Color LaserJet CM3530fs
184 150 Ft

Funkció(k): nyomtatás, másolás,
                  szkennelés, faxolás
Nyomtatási mód:színes nyomtatás
Szkennelési mód: színes szkennelés
Sebesség:30 oldal/perc

Csatlakozás: USB, UTP
Nyomtatási méret:A/4
Kétoldalas nyomtatás: igen
Kétoldalas másolás: igen

Felújított termék
tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • A HP asztali Color LaserJet többfunkciós készüléke kiváló minőségű eredményt állít elő percenként akár 30 oldalas sebességgel, A4-es méretben. Használata és kezelése egyszerű, a kiváló teljesítményt helytakarékos, kompakt kialakítással ötvözi, emellett pedig teljesen felszerelt a hálózati környezetben való gördülékeny munkához.

   

  Nagyszerű választás az olyan, jól szervezett nagyvállalatoknál, szervezeteknél dolgozó 3-10 fős kisebb munkacsoportok számára, akik kompakt, megbízható, könnyen használható többfunkciós készüléket keresnek sokféle, csúcsminőségű üzleti dokumentum előállításához.


  Ezzel a gyors, kompakt, színes többfunkciós készülékkel felpörgetheti a csoport teljesítményét.
  A percenként akár 30 A4-es méretű oldal fekete-fehér, ill. színes nyomtatási/másolási sebesség, és a kétoldalas, maximális sebességű nyomtatás/másolás révén igazán hatékony lehet a munka. A kompakt kialakítás helyet szabadít fel az íróasztalon. A funkciók könnyen megoszthatók a beépített hálózati kártya révén. A várakozást nem igénylő, azonnal bekapcsoló technológia az első oldal gyors nyomtatását várakozás nélkül lehetővé teszi, alacsony fogyasztású üzemmódból is. Papíralapú dokumentumait közvetlenül a készülékről is elküldheti e-mailbe, hálózati mappákba, nyomtatóra vagy faxra. A HP ImageREt 3600 és a továbbfejlesztett ColorSphere toner használatával kivételes nyomtatási minőségben lehet része.

  Takarítson meg időt és pénzt, emellett gazdagítsa üzletét hozzáadott értékkel!
  Tartalékolja az erőforrásait megfelelő eszközkezelés révén a HP díjnyertes2 Color Access Control technológiájával: a beágyazott webszerveren keresztül rendszerjelszó használatával ki-/bekapcsolhatja a színes másolást, vagy alkalmazásszintű színletiltást állíthat be. Csökkentse a tonerselejtet és használja hatékonyan a színes festékeket az Auto Color Sensing segítségével, amely érzékeli, hogy színes vagy egyszínű dokumentum került-e a készülékbe, és ennek megfelelően igazítja a beállításokat. Nem szükséges kiszervezni a feladatokat: ez a többfunkciós készülék lehetővé teszi, hogy otthon is professzionális megjelenésű dokumentumokat állítson elő, és ezzel pénzt takarítson meg.

  Ezzel a megbízható, színes, többfunkciós készülékkel javíthatja az eredményeket és gördülékenyebbé teheti a munkafolyamatokat.
  Munkafolyamatok fejlesztése: a 250 lapos bemeneti kapacitás kibővíthető az opcionális, 500 lapos, papírhoz, illetve nehéz hordozókhoz való tálcával. Különböző típusú és méretű papírok széles választékára nyomtathat. Kommunikáljon egyszerűen, és ossza meg az információkat faxon keresztül1. Óvja meg adatait a merevlemezhez való hozzáférés védelme és az integrált kártyaolvasó révén. az intelligens HP Color LaserJet nyomtatókazettákkal pedig problémamentesen nyomtathat. A tűzőfunkció5 segítségével egyszerűen állíthat elő professzionális minőségű üzleti dokumentumokat is.

 • Státusz
  6 hónap garancia!