Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Hewlett Packard Color LaserJet Pro M476dw

6 hónap garancia!
Hewlett Packard Color LaserJet Pro M476dw
 • Hewlett Packard Color LaserJet Pro M476dw
 • Hewlett Packard Color LaserJet Pro M476dw
129 000 Ft

Funkció(k): nyomtatás, másolás,
                  szkennelés, faxolás
Nyomtatási mód:színes nyomtatás
Szkennelési mód: színes szkennelés
Sebesség:21 oldal/perc

Csatlakozás: USB, UTP, WIFI
Nyomtatási méret:A/4
Kétoldalas nyomtatás: igen
Kétoldalas másolás: igen

Felújított termék
Használt tonerekkel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Mindennapos dokumentumigényeket gyorsan és hatékonyan kielégítő, kedvező árú, színes, lézeres többfunkciós készülék. Csúcsminőséget eredményező nyomtatás és másolás, fekete-fehérben és színesben, akár 20 oldal/perc sebességgel. Könnyed beolvasás és faxolás, egyszerűen kezelhető és karbantartható készülékkel.

  Ez a készülék ideális választás a kedvező árú, megbízható, könnyen használható többfunkciós készüléket kereső, sokféle csúcsminőségű üzleti dokumentumot előállító, 3-5 fős kisebb munkacsoportok számára.

  A nyomtatási, másolási, beolvasási és faxolási funkciók révén kevesebb idő alatt több munka végezhető, kiváló eredménnyel.
  Gyors nyomtatás/másolás, fekete-fehérben és színesben akár 20 oldal/perc sebességgel. A beépített hálózatkezelés könnyű megosztást, az USB pedig közvetlen számítógépes kapcsolódást tesz lehetővé. Az 50 lapos automatikus dokumentumadagoló és a fejlett, azonnal üzemkész CCD-lapolvasó lehetővé teszi a több lapos, kétoldalas dokumentumok1 felügyelet nélküli faxolását, beolvasását és másolását. A "Beolvasás ide" funkció lehetővé teszi a dokumentumok helyi vagy hálózati mappába történő beolvasását és küldését. Dokumentumok és képek beolvasása, illetve küldése e-mailben egyenesen az ügyfeleknek, számítógép nélkül.

  Professzionális minőségű kommunikáció könnyedén ezzel a kedvező árú HP Color LaserJet többfunkciós készülékkel.
  Igény szerinti, kivételes színminőség: még hatékonyabb üzleti kommunikáció, eleven színek széles skálája, erős csillogás, éles szöveg és valósághű fotóminőség a HP ImageREt 3600 és az új generációs HP ColorSphere toner segítségével. A fejlett síkágyas CCD lapolvasóval csúcsminőségű képek nyerhetők ki és küldhetők tovább e-mailben dokumentumokból, brosúrákból és könyvekből, közvetlenül a készülékkel a hálózaton át, számítógép nélkül.

  Hihetetlenül egyszerű telepítés, használat, megosztás és karbantartás a nyomtatókazetták kényelmes cseréjével.
  Hihetetlenül egyszerű telepítés, használat, megosztás és karbantartás. A 6 cm-es (2,4 hüvelyk-es) színes grafikus kijelzővel szerelt, intuitív vezérlőpanellel a fejlett funkciók egyszerűen használhatók. Az összesen négy, tisztán és könnyen cserélhető nyomtatókazettával a folyamatos használat is egyszerű. Dokumentumok és képek küldése e-mailben, közvetlenül a többfunkciós készülékről, számítógép nélkül. A Readiris PRO optikai karakterfelismerő programmal a beolvasott szöveg szerkeszthető fájlokká alakítható. A HP univerzális nyomtatóvezérlőjével a hálózati nyomtatás könnyű és egyenletes.

 • Státusz
  6 hónap garancia!