Kategóriák
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Hewlet Packard LaserJet P3015dn

ÚJ
Hewlet Packard LaserJet P3015dn
 • Hewlet Packard LaserJet P3015dn
108 500 Ft

Funkció(k): nyomtatás
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Sebesség: 40 oldal/perc
Csatlakozás: USB, UTP
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: igen

Új termék
12 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Ideális az informatikai vagy részlegvezető számára, felügyelt irodai környezetekben, főleg a biztonságközpontú vállalkozásokban, mint pl. jogi cégek, kormányhivatalok, a gyors, csúcsminőségű eredményt igénylő, 8–10 felhasználóból álló kis munkacsoportok támogatására.

  Teljesítmény és tartósság terén a HP-re mindig lehet számítani.

  Gyors eredmények a percenként akár 40 A4 oldalas nyomtatási sebességgel és a mindössze 7,5 másodperc alatt elkészülő első oldallal. Az azonnal üzemkész technológia akár 50 százalékkal gyorsabb bemelegedési idő az energiatakarékos üzemmódból és akár 50 százalékos energia-megtakarítás a versenytárs típusokhoz képest2. Nagy, összetett fájlok gyors feldolgozása és megosztása 540 MHz-es processzorral, akár 640 MB-ig bővíthető memóriával és gigabites hálózattal . A beépített intelligenciát tartalmazó, többfunkciós eredeti HP nyomtatókazetták egyenletesen kiemelkedő eredményeket biztosítanak.

  Gondtalanság a fejlett biztonsági funkciók révén.

  Hálózathozzáférés vezérlés 802.1X megoldással, amely a hálózati beléptetés előtt lehetővé teszi a készülékek azonosítását és egységesebb vezérlést biztosít. Létfontosságú üzleti adatok védelme az IPv4 és IPv6 protokollok3, valamint a titkosításgyorsítóval kiegészített IPSec támogatása révén, a meglévő IP-alapú hátózatokon történő gyors hitelesítéshez és végpontok közötti titkosításhoz. A vezérlőpanel menüjének és billentyűzetének használatával a tárolt bizalmas nyomtatási műveletek könnyen visszakereshetők. Érzékeny adatok védelme: biztonságos merevlemez4 csatlakoztatása a szaba EIO bővítőhelyre.

  A vállalkozással együtt történő bővülés rugalmassága.

  A szabad EIO bővítőhely és a három fogadó, nagy sebességű USB 2.0 port segítségével a nyomtató képességei a változó üzleti igények szerint bővíthetők. A memória akár 512 MB-tal, összesen 640 MB-ig bővíthető. Termelékenységet fokozó, 1600 lapos maximális bemeneti kapacitás5. Opcionálisan alkalmazható 500 lapos papírtálca4 a hordozóanyagok jobb elosztása érdekében.
  Üzleti igényekhez illeszkedő, erőteljes papírfelhasználás: automatikus nyomtatás különféle hordozóanyagokra, akár A6 méretig, könnyen tölthető, beállítható papírtálcákkal.

 • Státusz
  ÚJ