Kategóriák
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Facebook
Termék részletek


Hewlet Packard LaserJet P4015dn

6 hónap garancia!
Hewlet Packard LaserJet P4015dn
 • Hewlet Packard LaserJet P4015dn
74 000 Ft

Funkció(k): nyomtatás
Nyomtatási mód: fekete nyomtatás
Sebesség: 50 oldal/perc
Csatlakozás: USB, UTP
Nyomtatási méret: A/4
Kétoldalas nyomtatás: igen


Felújított termék
Új tonerrel - 6 hónap garanciával!
Szállítási idő: 1-5 munkanap

 • Ez a legjobb választás a közép- és nagyvállalatoknál az olyan 10-20 felhasználós munkacsoportokban, ahol gyorsan és megbízható módon kell jó minőségű fekete-fehér dokumentumokat nyomtatni.

  Élvezze a nyugalmat a nagyteljesítményű nyomtató biztonsági szolgáltatásai révén.
  Többet is elérhet egy nagyteljesítményű és megbízható nyomtatóval. Gyorsan és biztonságosan kezelheti a hálózatot a speciális IPSec titkosítással. Megakadályozhatja a jogosulatlan hozzáférést például a 802.1X hitelesítés és jelszó használatával és megvédheti fontos adatait a személyes nyomtatás szolgáltatással. Csak nyomja meg a Mappa gombot az elmentett feladatok megtekintéséhez, adja meg a PIN-kódot, és már nyomtathatja is a dokumentumait. Egyszerűsítse a nyomtatók kezelését és csökkentse az informatikai költségeket a HP Web Jetadmin programmal.

  Növelje munkacsoportja teljesítményét gyors és nagyteljeítményű eszközökkel, amelyekre mindig számíthat
  Az új HP festékkel 50 oldalas nyomtatási sebesség érhető el. Nem kell időt vesztegetni a nyomtató bemelegedésére való várakozással, mivel az azonnali bekapcsolást biztosító technológia révén üzemkész állapotban 8,5 másodperc elteltével már lehet is nyomtatni. Az 540 MHz-es processzor az összetett dokumentumokkal is könnyedén megbirkózik, így idő takarítható meg és növelni lehet a
  termelékenységet. A Gigabit hálózatkezelés az adatok megosztásának megbízható és hatékony módját nyújtja. Csak egy nyomtatóillesztőre lesz szüksége — a HP univerzális nyomtatóillesztő közvetlenül kommunikál a hálózatban lévő összes HP eszközzel.

  A növekvő igények kielégítéséhez használja ki a bővítési lehetőségeket, amelyekkel a nyomtatót fejlesztheti
  Fejlessze nyomtatóját a növekvő üzleti igényeknek megfelelően, például további 500 lapos tálcákkal3 vagy 1500 lapos adagolótálcával, automatikus kétoldalas egységgel a kétoldalas nyomtatáshoz4, borítékadagolóval, 5 rekeszes kimeneti tartóval, gyűjtővel vagy tűzővel/gyűjtővel Növelje a teljesítményt és a tárolási kapacitást egy kiegészítő EIO merevlemezzel. Válassza ki a szükségleteinek leginkább megfelelő tintapatront5: ha sokat kell nyomtatnia, a HP LaserJet CC364X fekete tintapatronnal kisebb lesz az egy lapra jutó költség.

 • Státusz
  6 hónap garancia!